بهترین وکیل ملکی تهران
آمارهای رسمی نشان دهنده این میباشد که 50 درصد از پروندههای موجود در محاکم، مرتبط با دعاوی و اختلافات ملکی است. علاوه بر ازدیاد پروندههای ملکی، به علت پیچیدگی و اهمیت بالایی که دارند از جمله پروندههای متفاوتی هستند که از طریق بهترین وکیل ملکی در دعاوی ملکی میتوان به پیگیری و تسریع روند این پروندهها پرداخت. زیرا آشنایی و تسلط کافی به مواد و قوانین مرتبط، ابزار مهم در این زمینه است. بهترین وکیل (Real state- lawer) در این زمینه کسی است که با توجه به تسلط، تخصص و راهنمایی خود، شما را برای رسیدن و پیشبرد سریع حق خود رهنمود سازد. حال به اشاره مختصری از چند مورد از دعاوی ملکی می پردازیم:
وکیل مجرب در دعاوی ملکی
از جمله دعاوی ملکی مهم، می توان به دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به اخذ پایان کار، الزام به فک رهن، الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی، دعوای خلع ید، رفع تصرف عدوانی، الزام به رفع مزاحمت، ممانعت از حق، افراز ملک، مطالبه ثمن قرارداد، تخلیه به جهت نیاز شخصی، تخلیه به جهت انتقال به غیر، تخلیه به جهت تخریب و نوسازی، تعدیل اجاره بها، ابطال سند رهنی، ابطال رای داوری، الزام به تحویل ملک، تایید اخذ به شفعه و … اشاره نمود.
حال قبل از بررسی چند نمونه از موارد فوق البیان خالی از لطف نمی باشد که با مفهوم ملک آشنا شویم.
ملک چیست؟ مفهوم ملک چه می باشد؟
مطابق با کتاب مبانی نظری حسابداری، ملک مالی است که از جمله اموال و حقوقی می باشد که منافع آتی است که قابل تبدیل به پول می باشد. در واقع تسلط شخص بر مال خود را می توان ملک نامید که شخص حق دخل و تصرف در آن را دارد حال ملک به دو قسم مفروز و مشاع تقسیم می گردد.
وکیل ملکی تهران
مطابق با ماده 29 قانون مدنی:
شخص ممکن است نسبت به اموال خود علاقه های ذیل را داشته باشد:
- حق مالکیت
- حق انتفاع
- حق ارتفاق به ملک غیر
اگر ملکی به صورت شریکی بین چند نفر تقسیم شده باشد مشاعی می باشد و مفروز در مقابل مشاع قرار دارد و زمانی است که شرکایی که سهم مشاعی دارند، خواستار مفروز و جدا شدن سهم خود هستند تا به صورت مستقل درآید.
مطالب بیشتر بخوانید و با ما آشنا بشوید: وکیل شرکت
بررسی چند مورد از دعاوی ملکی
اثبات مالکیت ملک:
زمانی که ملکی در اداره ثبت اسناد و املاک به صورت رسمی ثبت نگردیده است و در خصوص مالکیت این املاک اختلاف به وجود آید، برای اثبات خواسته خود باید دعوای اثبات مالکیت ملک را مطرح نمود.
الزام به اخذ پایان کار:
این عمل توسط مالک انجام می شود اما زمانی که ساختمان از طریق قرارداد مشارکت در ساخت بنا شده باشد، سازنده تعهد به اخذ پایان کار می دهد و در مواردی که ملک فروخته شود یا ملک فاقد پایان کار باشد، دعوای الزام به اخذ پایان کار را می توان مطرح نمود.
الزام به رفع تصرف عدوانی:
شخصی ملکی را برای مدتی در تصرف دارد حال شخص دیگر بدون رضایت او و غیر قانونی ملک را از تصرف وی خارج می کند که شما ملزم به طرح دعوای رفع تصرف عدوانی هستید، مرجع صالح برای رسیدگی به این دعوا ، دادگاه محل وقوع ملک است. نکته حائز اهمیت در این خصوص، نحوه اجرای رای است که دعوای تصرف عدوانی به محض صدور رای بدوی اجرا می گردد و تجدید نظر از آن اجرای حکم را به تاخیر نمی اندازد.
الزام به رفع ممانعت از حق:
زمانی این دعوا مطرح می گردد که کسی مانع از حق قانونی شخص در ملک می گردد، در این دعوا سبق تصرف خواهان، ممانعت فعلی خوانده و عدم رضایت خواهان مورد بررسی قرار می گیرد.
الزام به رفع مزاحمت:
متصرف ملک، درخواست جلوگیری از مزاحمت شخصی را مطرح می کند که بدون خارج کردن ملک از تصرف شخص باعث ایجاد مزاحمت گشته است.
ابطال رای داوری:
در بسیاری از قرارداد های ملک شخصی به عنوان داور قرار می گیرد برای رسیدگی به اختلافات طرفین که پس از آن اقدام به صدور رای می نماید حال ممکن است این رای که لازم الاجرا نیز می باشد توسط دادگاه صالح ابطال گردد زیرا قابلیت تجدید نظر خواهی وجود ندارد. مرجع صالح به رسیدگی به این دعوا نیز با دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی به اصل دعوا را دارد.
تعدیل اجاره بها:
اگر مدت اجاره که قبل از قانون موجر و مستاجر سال 76 می باشد، تمام شده باشد مستاجر می تواند دادخواست تعدیل اجاره بها دهد در صورتی که از تاریخ استفاده ی مستاجر از عین مستاجره یا تاریخی که حکم قطعی بر تعدیل اجاره بها صادر شده است، سه سال گذشته باشد.
وکیل پایه یک دادگستری دعاوی ملکی
برای انتخاب یک وکیل به عوامل مختلفی باید توجه داشته باشید زیرا دعاوی ملکی با توجه به وقت گیر بودن و حجم بالایی که دارند، نیازمند دقت و بررسی متوالی است، بنابراین وکیل پایه یک دادگستری در زمینه ملکی برای موفقیت شما در این دعاوی بهترین گزینه است.
هر شخص با توجه به خواسته و اهداف خود به سراغ وکیل مدنظر می رود، اما توجه داشته باشید که اعتماد و اطمینانی که از یک وکیل با تجربه و کاربلد برای شما ایجاد میشود، می تواند شما را برای رسیدن به آرامش و احقاق حق پیش ببرد.
سوالات حقوقی ملکی
تفاوت خلع ید و تخلیه چیست؟ آیا با هم تفاوتی دارند؟
اگر ملکی که دارای سند رسمی است و به صورت غیر قانونی در تصرف شخصی غیر از مالک باشد، آن شخص که دارای سند مالکیت است می تواند دعوای خلع ید را مطرح نماید. اما تخلیه زمانی اتفاق می افتد که اذن مالک وجود دارد. در واقع در تخلیه اذن و رضایت مالک وجود دارد اما در خلع ید اذن مالک وجود ندارد. همچنین دعوای خلع ید مختص به اموال غیر منقول است اما تخلیه را می توان نسبت به اموال منقول و غیر منقول مطرح نمود.
بهترین وکیل ملکی در تهران
اگر اعیانی ملک قبلا توسط اداره ثبت اسناد ثبت نشده باشد، دادخواست الزام به ثبت سند رسمی را می توان مطرح نمود؟
خیر نمی توان زیرا مسموع نمی باشد.
اگر در دعوای رفع مزاحمت جز با تخریب دیوار نتوان رفع مزاحمت نمود چه اقدامی می توان انجام داد؟
تخریب دیوار الزامی است.
مرجع صالح برای رسیدگی به دعاوی مزاحمت کجا می باشد؟
دادگاه محل وقوع ملک
در صورت آماده نبودن مقدمات صدور سند مانند: پایان کار و… باید چه اقدامی را در زمان تنظیم دادخواست انجام داد؟
علاوه بر تنظیم سند بهتر می باشد که خوانده را نسبت به تهیه ی مقدمات از طریق دادگاه ملزم نمود.
بهترین وکیل ملکی در دعاوی: وکیل سرقفلی
در قراردادهای اجاره قانون روابط موجر و مستاجر۷۶ اگر مالک مطابق با حکم تخلیه صادره از دادگاه اقدام به تخلیه ملک کند، مستاجر نیز می تواند همزمان با دادخواست تخلیه موجر اقدام به مطالبه ی سرقفلی نماید.
حال شما به عنوان مستاجر برای مطرح کردن این موضوع در صورت عدم آگاهی کامل و نداشتن تسلط به این مطالب به وکیل ملکی در دعاوی سرقفلی نیاز پیدا خواهید نمود.
تفاوت سرقفلی و کسب وپیشه:
1-در سرقفلی با پایان قرارداد اجاره شخص باید ملک را تخلیه نماید و به صورت خود به خود قرارداد تمدید نمی گردد.
2-همچنین علاوه بر عدم وجود تمدید خودکار، ایجاد حق سرقفلی نیز به صورت خودکار نمی باشد و براساس توافق بین طرفین یعنی موجر و مستاجر، این حق ایجاد می گردد.
طرفین دعوا در سرقفلی:
طرفین دعوا در سرقفلی شامل خواهان که مستاجر و خوانده که مالک ملک است می باشند.
مرجع صالح برای رسیدگی به دعاوی سرقفلی:
اگر مبلغ سرقفلی کم تر از 20 میلیون تومان باشد،شورای حل اختلاف صالح به رسیدگی است و اگر بیش از 20 میلیون تومان باشد، دادگاه محل اقامت مالک یا محلی که ملک واقع شده است صالح به رسیدگی است.
رای وحدت رویه در خصوص سرقفلی
رای شماره 708مورخ04/06/1391شعبه59دادگاه تجدید نظر استان تهران مطالبه ی سر قفلی توسط مستاجر قبل از فسخ قرارداد اجاره و تخلیه محمل قانونی ندارد.
مستندات قانونی سرقفلی
- ماده 6 قانون روابط موجر و مستاجر 76
- ماده 7 قانون موجر و مستاجر 76
- ماده 8 قانون موجر و مستاجر 76
- ماده 9 و 10 قانون موجر و مستاجر 76
حال این سوال در ذهن پدید خواهد آمد که میزان حق سرقفلی به چه نحو تعیین می گردد؟
در صورت عدم توافق، کارشناس باتوجه به عواملی که گفته خواهد شد به تعیین سرقفلی می پردازد.
- موقعیت محل
- نوع کسب و کار مستاجر
- وضع محل اجاره از نظر مبنا
- مدت زمان اشتغال مستاجر به کسب وکار در آن محل و حسن شهرت وی
- مخارجی که مستاجر برای آماده سازی آن محل انجام داده است
- شرایط اجراه مطابق با اجاره نامه و مزایای قرار گرفته در آن
دریافت مشاوره حقوقی از وکیل ملکی مجرب
در صورت داشتن سوالات حقوقی و مشاوره برای دریافت راهنمایی در زمینه ملک می توانید با شماره های درج شده در سایت مراجعه بفرمایید تا وکلای متخصص و مشاورین با تجربه در این زمینه با ارائه راهنمایی های مفید و موثر شما را به سمت پیروزی در این پرونده برسانند و بتوانید از تجارب، تخصص، دانش کافی و اطلاعات آن ها در این زمینه استفاده نمایید و از اعتماد خود به وکلای خبره نهایت آسودگی خیال را داشته باشید.