مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی چیست؟

مشاوره حقوقی چیست؟ – در جهان امروزی مشکلات و مسائل حقوقی در زندگی امروزه اشخاص به امری اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. اشخاص عادی، تجار، شرکت ها، استارت آپ ها، ادارات و موسسات دولتی و… همگی در مواردی نیازمند دریافت مشاوره حقوقی هستند. مشاوره حقوقی با افراد متخصص و کاربلد بهترین راه حلی است که منجر به رفع نگرانی ها در این زمینه می شود. اهمیت مشاوره حقوقی و اظهارنظر شخص متخصص را در امور حقوقی دست کم نگیرید.

مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی آنلاین

اشخاص عادی در تمامی زمینه های تخصصی حقوقی اطلاعات کافی و صحیحی ندارند و بهتر است برای درک بهتر موضوع و پیگیری قانونی آن به مشاورین حقوقی مراجعه می کنند. مشاور حقوقی با بررسی پرونده، اسناد و مدارک مراجعه کننده و زوایای مختلف پرونده، راه کارهای مناسب با وضعیت را ارائه می نماید.

 

مشاوره حقوقی

 

برای مثال زوجه ای که قصد ارائه درخواست طلاق به دادگاه را دارد، برای کسب نتیجه بایستی به جلسه مشاوره حقوقی برود. وکیل حقوقی پس از شنیدن درخواست و دلایل زوجه به وی تمامی شرایط را توضیح می دهد و سعی می کند مشکلاتی که ممکن است در سیستم قضایی و روند رسیدگی برای زوجه ایجاد شود را به خوبی شرح می دهد. در پایان جلسه مراجعه کننده با دید باز و تخصصی تر نسبت با ادامه مسیر خود تصمیم گیری می کند.

 

انتخاب مشاوره حقوقی مناسب

در پرونده های حقوقی به توصیه های اشخاص غیر متخصص گوش نکنید و فقط با مراجعه به موسسات حقوقی معتبر یا وکیل متخصص پاسخ سوالات و ابهامات خود را دریابید. مشاوره حقوقی حضوری، آنلاین و تلفنی انواع روش های دریافت مشاوره حقوقی هستند. توصیه ما به شما این است که در انتخاب مشاور حقوقی دقت کنید و پیش از انتخاب مشاور حقوقی در رابطه با تجربیات و تحصیلات وکیل مدنظر تحقیق کنید. در بخش بعدی به ویژگی های یک مشاوره حقوقی تخصصی می پردازیم.

 

مشاوره حقوقی چیست؟

 

چه اشخاصی صلاحیت ارائه مشاوره حقوقی تخصصی را دارند؟

 

وکیل حقوقی یا مشاور حقوقی – Legal Consultancy  اشخاصی هستند که تحصیلات خود را در رشته‌های حقوق یا فقه، در مقاطع مختلف به اتمام رسانده اند. پس از اتمام تحصیلات با شرکت در آزمون وکالت کانون وکلای ایران (اسکودا) و یا وکلا (متعلق به قوه قضاییه)، پذیرش و کارآموزی خود را شروع کردند. سپس مسیر جدی خود در حرفه وکالت را ادامه داده اند.
مشاورین حقوقی ممکن است صرفا وکیل نباشند و با فعالیت کردن در مسائلی مانند قرارداد نویسی، نوشتن لایحه و شکایت و… تجربه لازم را کسب کرده باشند. این اشخاص قادر به حضور در دادگاه نیستند و فقط در جلسه مشاوره می توانند به مراجعه کننده موارد مورد نیاز را بیان کنند.
صرف تحصیلات تئوری برای مشاور حقوقی بودن کافی نیست. تجربیات و سابقه کاری از دیگر فاکتورهای مهم برای انتخاب مشاور حقوقی است. به حیطه تخصصی مشاوره حقوقی توجه نمایید.
برای مثال در مسئله مرتبط با املاک، با وکیل حقوقی مشورت کنید که در زمینه املاک و دعاوی مرتبط با آن تخصص و تجربه کافی را دارد. مشاوره حقوقی تخصصی در بسیاری از موارد منجر به رفع مسائل حقوقی می شود و دید شما را نسبت به موضوع روشن می کند.

چه تفاوتی میان خدمات وکالتی و خدمات مشاوره حقوقی وجود دارد؟

 

خدمات وکالت شامل همراهی وکیل با شما در دادگاه یا حضور وی در دادگاه به نمایندگی از شما است. وکیل حقوقی مسائل مربوط با پرونده شما را در دادسرا و دادگاه پیگیری می کند. نواقص و کاستی های پرونده را برطرف می کند. با ارائه لایحه و اظهارنامه در دادگاه از موکل دفاع می کند و تمامی تلاش خود را برای موفقیت موکل، در پرونده و اثبات بر حق بودن وی یا کاهش میزان جریمه یا مجازات مرتبط به موکل، به کار می گیرد.

مشاور حقوقی چیست؟و خدمات وکالتی

 

بیشتر درباره خدمات وکالتی و حقوقی بدانید: وکیل خانواده

 

 انواع خدمات مشاوره حقوقی چیست؟

 

خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و به صورت تلفنی یا حضوری، صورت می گیرد. این نوع از خدمات حضور وکیل در دادگاه را شامل نمی شود. مشاور حقوقی با بررسی مدارک و اسناد پرونده، نسبت به آن اظهار نظر می‌نماید. ممکن است پرونده حقوقی با دریافت نظر تخصصی مشاور حل شود و دیگر نیازی به خدمات وکالتی و حضور وکیل نباشد.
هزینه های مشاوره حقوقی نسبت به خدمات وکالتی کمتر است، اما این موضوع در تمامی مسائل توصیه نمی شود. در ابتدا با مشاور حقوقی تخصصی مشورت کنید و سپس نسبت به آن تصمیم گیری نمایید.
در واقع اولین جلسه ای که موکل با وکیل ملاقات می کند و شرحی کلی از پرونده را به وکیل می دهد، جلسه مشاوره حقوقی تلقی می شود. پس از توافق طرفین برای ادامه مسیر با حضور وکیل حقوقی، قرارداد وکالت را منعقد می کنند و وکیل حقوقی متعهد می شود تا پایان، پیگیر پرونده موکل باشد.
برخی از پرونده ها دارای چنان اهمیت خاصی هستند که بدون حضور وکیل متخصص ضررهای جبران ناپذیری به شخص وارد می کنند. پس با توجه به مسئله حقوقی و مشورت با مشاور حقوقی در رابطه با دریافت خدمات وکالتی اقدام نمایید.

مشاوره حقوقی چیست؟ حضوری و آنلاین

 

مشاوره با وکیل ملکی

 

مشاوره حقوقی چیست؟

 

مزایای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و حضوری

 

در مشاوره حقوقی حضوری، وکیل پرونده و مدارک مرتبط را به صورت دقیق بررسی می‌ کند. حضور در دفتر وکالت مشاور و دریافت مشاوره حضوری نگرانی های اشخاص را برطرف می کند و ممکن است در برخی پرونده ها برای رسیدگی بهتر این روش مشاوره حقوقی توصیه شود.
دریافت مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین منجر به صرفه جویی در وقت و هزینه‌های اشخاص می شود و برخی اشخاص با توجه به مشغله کاری و ترافیک این روش ها را بر مشاوره حقوقی حضوری ترجیح می دهند. این نوع مشاوره در بستر شبکه های اجتماعی و تماس تلفنی صورت می گیرد و مقید به زمان خاصی نیست. با توافق وکیل و موکل ممکن است در هر زمانی این مشاوره صورت گیرد.

گروه وکلای دادرسانی با ارائه مشاوره حقوقی رایگان توسط مشاورین و وکلای مجرب دادگستری آماده کمک و همراهی در مسائل حقوقی شما می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر لطفا با شماره های همکاران ما در وبسایت تماس حاصل فرمایید.

مشاوره حقوقی چیست؟

مشاوره حقوقی

مشاوره با وکیل خانواده در تمامی پرونده های مرتبط با امور خانوادگی امری ضروری است. مسائل و موارد مرتبط با خانواده در نظر قانون گذار و جامعه دارای اهمیت بالایی می باشند. چرا که مشکلات خانوادگی تاثیر مستقیمی بر اوضاع و احوال افراد و جامعه خواهند داشت.
مسائلی از قبیل ازدواج، طلاق، مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و … در نحوه ادامه زندگی اعضای خانواده بسیار مهم هستند، از این رو بهتر است در صورت مواجهه با پرونده های حقوقی خانوادگی اشخاص با مشاوره با وکیل خانواده از حقوق قانونی و مکتسبه خود مطلع شوند.
در صورت مشاوره با وکیل خانواده و کسب اطلاعات کافی در این زمینه اشخاص با خیالی آسوده قادر به پیگیری پرونده و حل موضوع خواهند بود. در مواردی مشاوره با وکیل خانواده منجر به حل و فصل اختلافات خانوادگی یا مسائلی که پیش تر ذکر شد، می گردد.

مشاوره طلاق به منظور ارائه راه کار به زوجین و کسب اطلاع از حقوق و شرایط درخواست طلاق صورت می گیرد. در چه شرایطی زوجه قادر به طرح درخواست طلاق می باشد؟ پس از طلاق وضعیت حضانت فرزندان به چه صورتی است؟ ارتباط میان تمکن مالی زوج و پرداخت مهریه به چه صورتی است ؟ و… در جلسه مشاوره طلاق اشخاص به پاسخ این سوالات دست می یابند.
دریافت مشاوره قبل از طلاق از جانب وکیل متخصص طلاق موجب می شود تا زوجین با دید بازتری نسبت به درخواست طلاق و تبعات آن تصمیم گیری نمایند. در مواردی نیز ممکن است پس از مشاوره طلاق به توافق برسند و در نهایت احترام و توافق درخواست طلاق را به دادگاه ارائه نمایند و خود را از شرکت در جلسات طولانی دادگاه و بحث های بی پایان نجات دهند.
مشاوره طلاق پیش از طرح درخواست طلاق بهترین روشی است که اشخاص با انجام آن در وقت و هزینه های خود و طرف دیگر طلاق صرفه جویی می نمایند.

در پرونده های کیفری مانند کلاهبرداری، قتل، خیانت در امانت، جرایم امنیتی و … به دلیل مجازات های سنگین و بعضا غیر قابل جبران، مسئله مشاوره با وکیل کیفری امری مهم و ضروری به حساب می آید.
مشاوره با وکیل کیفری برای متهم پرونده کیفری حیاتی است، چرا که وکیل کیفری با خواندن پرونده و استماع اظهارات متهم قادر به ارائه لایحه و دفاع مناسب در جلسات دادگاه و در صورت لزوم درخواست تجدیدنظر می باشد.
در جلسه مشاوره با وکیل کیفری طرف شاکی پرونده نیز از مسائلی که قرار است در ادامه رسیدگی با آن روبرو شود، مطلع می شود و با تکیه بر دانش و تخصص وکیل کیفری در ادامه روند پرونده به او اعتماد می کند.

×

سلام

×