مددکاری

در این مطلب سعی داریم، در مورد اینکه مددکار و مددکاری اجتماعی چیست؟ و نقش وکیل حقوقی در کمک های اجتماعی به چه طریقی می‌باشد را به بحث بپردازیم:

مددکار اجتماعی کیست؟

 

 

مددکار اجتماعی counseling-social-work شخصی است با تحصیلات در حوزه مددکاری، که با استفاده از توانایی همدلی و همیاری بالای خود در جهت کمک به سلامت روانی جامعه تلاش می‌کند. مددکار اجتماعی با صبوری و آرامش به اشخاصی که نیاز به همراهی دارند، کمک می کند. مددکار اجتماعی در تمامی حوزه ها می تواند نقش بسزایی در آرام کردن شرایط و ریشه یابی مشکلات ایفا کند. خصوصا در حوزه حقوق که طرفین دعوا و پرونده در بسیاری از موارد دچار آسیب های اجتماعی و روحی می شوند، مددکاری اجتماعی می تواند تاثیر شایانی بر روند رسیدگی داشته باشد.
به طور کلی روند فعالیت مددکاراجتماعی به چه صورتی است و مددکار اجتماعی چه وظایفی را بر عهده دارد؟ برای دریافت پاسخ این سوالات در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

 

مددکاری اجتماعی

 

بیشتر بخوانید: وکیل شرکت

 

 

وظایف مددکار اجتماعی چیست؟

 

 

مددکاری اجتماعی روندی است که این فرد، به اشخاص کمک می کند تا به درون خود پی ببرند، انگیزه ها و باورهای خود را شناسایی کنند. در نهایت بتوانند به پذیرش با درون و مشکلات شخصی برسند.
در زمینه حقوق و پرونده هایی که در این حوزه مطرح می‌شود، اهمیت نقش مددکاری‌اجتماعی غیر قابل انکار است. حضور مددکاری‌اجتماعی در پرونده هایی که مرتبط با اطفال، خانواده، مشکلات زناشویی است، ضرورت دارد.
امروزه رویکرد قانون گذار کمک گرفتن از نقش مددکار اجتماعی در پیشگیری از وقوع جرم است. در گذشته نقش مددکاری‌اجتماعی صرفا کمک به نیازمندان بود، اما امروزه این دیدگاه عوض شده است. مددکاری اجتماعی با شناسایی و درمان مشکلات پیش از حاد تر شدن ، در طولانی مدت کمک شایانی به سلامت روانی جامعه داشت.

مشاوره حقوقی چیست؟

نقش وکیل در مددکاری اجتماعی

 

 

همانطور که پیش تر به آین مسئله اشاره شد، مددکاری‌اجتماعی بایستی از سوی اشخاص متخصص صورت گیرد. اما در شرایطی، دیگر مسئولین جامعه نیز می‌توانند با ارجاع اشخاص به مددکاراجتماعی نقش مهمی را در سلامت جامعه ایفا نمایند.
یکی از مشاغلی که بیشترین برخورد را با مشکلات خانوادگی و فردی دارند، وکلا هستند. این قشر هر روزه با اشخاصی که دچار بحران های اجتماعی، درونی و آسیب های اجتماعی هستند، در ارتباط هستند.

 

مددکاری اجتماعی

 

مطالب مرتبط: وکیل خانواده

 

وکیل و مشاوره حقوقی با بررسی پرونده و مشکل شخص قادر به ارجاع وی به مددکاری اجتماعی یا روان شناس است. مشاوره حقوقی که وکیل برای گرفتن حق و حقوق به مراجعین خود ارائه می دهند، نیز به نوعی در حکم مددکاری اجتماعی هستند. برای مثال افراد پس از اینکه در می یابند، قادر به جدا شدن از همسر آزارگر خود، گرفتن حقوق خود از کارفرمایی که حقوق وی را پرداخت نکرده و… هستند. اعتماد به نفس خود را باز می یابند و می توانند با کیفیتی بهتر به زندگی ادامه دهند.
گروه وکلای دادرسانی با تجربه و تخصص غنی در زمینه های مختلف در خدمت رسانی و ارائه مشاوره حقوقی آمادگی کامل دارند. برای دریافت مشاوره حقوقی به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری با راه های ارتباطی که در صفحه اصلی سایت هستند، مراجعه نمایید.
مجموعه وکلای دادرسانی تمامی تلاش خود را برای کمک به افراد و حل کردن مسائل حقوقی به کار می گیرند.

×

سلام

×